• Kinderen zijn bij Grieks Restaurant Athina meer dan welkom!Kinderen zijn
  bij Grieks
  Restaurant
  Athina meer dan
  welkom!
 • Wij adviseren u graag bij het kiezen van een fijne Griekse wijn!Wij adviseren u
  graag bij het
  kiezen van een
  fijne Griekse
  wijn!
Grieks Restaurant Athina
Weerdingerstraat 12
7815 SB Emmen
info@restaurantathina.nl
Bel voor reserveringen:
0591-613976

Grieks restaurant Athina Emmen

Wij streven er voortdurend naar om onze gasten het unieke van Griekenland mee te geven. U bent bij ons aan het goede adres als U in een gezellige, ongedwongen sfeer wilt dineren. Veel mensen die net van een vakantie in Griekenland terug zijn, komen nog even nagenieten in ons restaurant. Wanneer men niet naar Griekenland kan of wil reizen, maar toch even dat mediterrane gevoel wil krijgen, geven wij U een prima alternatief. Athina is immers een stukje Griekenland in Emmen. 

Het sfeervolle restaurant biedt plaats aan ongeveer 90 gasten. Het interieur van Athina is voorzien van een Grieks decor waarbij de gasten zich in de mediterrane sfeer van Griekenland  wanen. De inrichting van het restaurant is op zo’n manier ontworpen dat er aan verschillende wensen voldaan kan worden. Zowel mensen die op zoek zijn naar de privacy van een romantische dineetje voor twee alsmede kleine of grote groepen die uitgebreid willen dineren komen in ons restaurant tot hun recht. Het interieur ademt een intieme en gemoedelijke sfeer uit.

Terras
In de zomermaanden hebben wij tevens een rustig, sfeervol terras, gelegen achter het restaurant dat ruimte biedt aan ongeveer 50 personen. Hier kunt u onder het genot van een drankje en een maaltijd van de zonnige dag of van de zomeravonden genieten.

Groepen
Vrijgezellenfeest, bruiloft, verjaardag, jubilea enzovoort. Als u een feestelijke gebeurtenis wilt vieren of gewoon en gezellig avondje uit wilt met een grote groep dan kunt u bij ons terecht.
Voor groepen vanaf 6 personen is er een mogelijkheid om een speciaal menu samen te stellen. We willen u vragen om dit vooraf te reserveren, zodat de mogelijkheden met u besproken kunnen worden.
Ook grote groepen tot 60 personen die uitgebreid willen dineren komen in het restaurant tot hun recht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons, zodat wij u en uw genodigden een onvergetelijke Griekse avond kunnen bezorgen. Wij geven u tevens graag advies bij het samenstellen van het menu.
Natuurlijk is het mogelijk om voor speciale gelegenheden of een besloten feest afwijkende openings- en sluitingstijden af te spreken

Kinderen zijn meer dan welkom!
Er is uiteraard ook gedacht aan de kleine gasten die ons restaurant bezoeken. Bij binnenkomst krijgen de kinderen een appelsapje. De gebruikelijke ouzo krijgen ze als iets ouder zijn. Voor hen hebben wij speciale gerechten die gegarandeerd in de smaak zullen vallen. Tevens hebben we tekenspullen, boekjes en speeltjes om hen bezig te houden totdat het gerecht wordt opgediend.

Toegankelijkheid
Restaurant Athina is prima toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen met een handicap of beperking.
Blindengeleidehonden worden toegelaten.

Athina Dinerbon
Als U iemand ook eens kennis wilt laten maken met het gezelligste Griekse restaurant van Emmen en omgeving, dan is de Dinerbon van Athina een origineel geschenk. Hiermee geeft u een heerlijk avondje uit cadeau. De Athina Dinerbon is verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag en is onbeperkt geldig.


Wij accepteren diverse betalingsmogelijkheden waaronder:
Contant / PIN / Visa / Eurocard/Mastercard / American Express / Nationale Diner Cheque (niet in combinatie met afhaalmenu) / Athina Dinerbon / VVV cadeaubon